meh click sini...

Monday, April 5, 2010

BeBe FaRhAn'S 6month Giveaway....

,

22 April ni genap Bebe Farhan 6 bulan..bermakna sudah 6 bulanlah mama berjaya menyusukan Farhan...Alhamdulillah mama pun tak sangka dapat menyusukan Farhan sebegitu lama.. Huhuhu...SOOOOOO.....kira macam mama nak celebratelah nie.ceewaaaahhhh...Mama nak nak buat giveaway..Dalam masa yang sama mama nak mengeratkan lagi ukhuwah sesama mommy-mommy yang lain...hehehhe..

Hadiah?Rahsia lagi....Tapi insyaAllah sesuatu yang boleh dimanfaatkan :-) .. Mama akan pilih 3 orang untuk hadiah utama (randomly pick) yer atau Farhan yang pilih...cemaner dia pilih?? oooo melalui senyuman dia.....cewahhh..

Syarat utk join giveaway ini:

Bagi yang ada blog

  • Terbuka kpd semua bloggers dan mereka yg takde blog pn bleh join gak.
  • Jadi follower blog 90home.blogspot.com dan linkkan blog ini dlm bloglist anda.
  • Buat satu simple entri tentang giveaway ini dgn tajukt 90home~My 1st Giveaway dan jgn lupa tepekkan gambar di atas serta letakkan link entri ini pada entri anda.OOOooooo dan juga cuba teka kenapa nama blog mama 90home?hehehehe
  • Tinggalkan komen anda di sini dan link yg telah dibuat tentang giveaway ini.

Bagi yang tiada blog lak anda bleh gak join dgn

  • Jadi follower blog ini
  • Emailkan ttg giveaway ini kpd 5 org dan cc kpd newrule1511@yahoo.com.
  • Ataupn add kan nama anda di facebook( id Nurulhuda Amin)
  • Pastikan link ttg giveaway ini di war-warkan di wall anda.
  • Jangan lupe tinggalkn komen di sini beserta email @add facebook anda.

Giveaway bermula pada hari ini dan tarikh tamat pd 30 April 2010 11.59mlm (sepatutnya 22 April 2010...tapi sbb mula lambat...hehehehe)..ape tunggu lg..

5 comments to “BeBe FaRhAn'S 6month Giveaway....”

  • April 5, 2010 at 2:22 PM
    Imaan09 says:

    yay..saya jd org pertama join..eh, yeke?
    jom jenguk ke blog saya..

    http://imaan09.blogspot.com/2010/04/90homemy-1st-giveaway.html

  • April 5, 2010 at 7:46 PM
    umialya says:

    Salam..
    biar le akak jadi org kedua selepas Imaan09

    http://mimialya1.blogspot.com/search/label/giveaway

  • April 5, 2010 at 10:26 PM
    Laili says:

    salam..

    saya jadi org ke-3 :)

    http://ciklaili.blogspot.com/2010/04/90homemy-1st-giveaway.html

  • April 6, 2010 at 6:53 AM
    Nurulhuda says:

    Salam..Thanks guys.....join blog saya....

    :) Nak intai blog sumer2 nie.....

    hehehe

  • April 6, 2010 at 2:12 PM
    Sabihah says:

    salam...

    saya pun join jugak...
    jemput2 laa ke blog sy...

    http://cksabihah.blogspot.com/2010/04/90homemy-1st-giveaway.html

Post a Comment

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

::: Corat.CorEt.90home ::: Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates